Tuesday, December 10, 2013

perempuan, jangan bergambar JELIR LIDAH

Photobucket

3 pagi
Tiba tiba terdetik pesanan mama 
"Nana nak bergambar jangan jelir lidah"
But why ma trend kot
Then my mom answered
"One fine day you will know"

Actually dah lama aku tahu kenapa tak elok BERGAMBAR JELIR LIDAH

so first of all entry ni bahasa aku tak kalis tapi aku cuba untuk sensor kan.
Siapa tak boleh terima baik close tab ni terus

Ok aku mula--
Actually dah lama aku nk pesan dekat kawan kawan hawa aku yang lain
Tapi-
Aku buntu macam mana nak tegur

So aku jumpa ruang blog aku ini
Alang alang orang lain pun dapat ilmu baru kan?

Sebenarnya 
Bergambar jelir lidah
Bagi pandangan orang lelaki
Ianya macam bentuk kemaluan kita
So boleh menimbulkan rasa ghairah lelaki
Jadi mendatangkan dosa

Kita kan perempuan
Perempuan kan sopan
Jadi gambar senyum dan berdiri macam tiang bendera pun dah comel :)

Dan lagi satu
Kan ada jugak yang bergambar jelir lidah and buat peace di antara lidah korang
Cuba buat depan cermin.
Tapi buat dlm bilik sorang2 ah jgn bagi orang nampak

Dah buat ?
Buruk tak agak agak gambar camtu ?
Tu pun ada maksud tersendiri
Bagi lelaki maksud dia 
Kalian ajak "come to mama jilat my asdfghjkl"
 
ENOUGH AH
malu gila nak taip entry nie
Tapi kalau x bagitahu orang tak akan tau kan ?

This is just my two cents
Take it or leave it
No hard feelings

nota bulu kening : maaf jika post ini mengguris hati banyak pihak..hamba hanya insan yang lemah :) peace yaww !

Thanks For Reading This, Cutiee :)

No comments: